Gravsten med porslinsfoto

Gravsten med porslinsfoto ger mer personligthet till stenen. Med porslinsfoto så kan man få vackra foton av vackra minnen på gravstenen. Precis som gravstenen så ska porslinsfotot också hålla under många år. Vi har därför valt att jobba med en fabrik som arbetar med kvalitativ porslin från Italien, teknologin och maskinerna som fabriken använder är även från Italien för att få en så bra kvalitet som möjligt.  

Ett porslinsfoto kan ge mycket personlighet till gravstenen. Tänk dig en vacker plats i världen, en bild på en solnedgång, en symbol, en blomma eller vad skulle du vilja ha på porslinsfoto. Med hjälp av denna metod kan man få mycket betydelsefulla bilder för den person eller något du tycker skulle betytt mycket för den personen.


Porslinsfoto oval

Detta porslinsfoto kan man välja med ram av guld, silver eller utan någon ram alls.

Porslinsfoto oval med ram

Detta porslinsfoto kan man välja med guld ram eller silver.

Porslinsfoto rektangulär

Porslinsfoto hjärta och cirkel

Porslinsfoto ikoner

Detta är ett par ikoner man kan välja av, ni har själva möjlighet att välja den som ni önskar.

Effekt ramar till porslinsfoton

På ovala, rektangulära och cirkel formade porslinsfoton kan man välja olika vackra effektramar som trä etc. Detta är inga ramar som sitter porslinsfoton utan är tryck på porslinsfotot som ger en effekt som att det sitter en ram på.

Redigering av porslinsfoton

Fabriken jobbar ständigt med ny teknik och jobbar med att förbättra sin kvalitet. Här kan man se exempel på redigeringar man har gjort av foton och föbättringar på foton sam har varit skadade.